A Sin Tetas No Hay Paraiso egy 23részes minisorozat volt Kolumbiában.Az összes spanyol nyelvű országban nagyon sikeres lett.Ennek láttán a többi híresebb TV is a mini sori alapján készitett egy sorozatot.Ennek a sorozatnak a végén Catalinát lelövik.

Caracon TV-n ment.

A sorozat-finálét 2006. október 13-án sugározták, és megfogta   nagy közönséget.

 Na szerinted melyikük a szebb?(egymás alatt van  akét kép amit nézni kell(:)

 

 Catalinák:-

 

Yésicák:-

 

Ximenák.-

Hildák:-

 

Paola:-

Hát szerintem egyikük sem olyan szép , mint a Sin Senos No Hay Paraiso-ban.De végülis szépek de nekem Yésica és Ximena nagyon nem tetszenek...De sajnos , vagyis nem tudom , de szerintem Ximena kifejezetten csúnya.

 

 

 

 Szereplők:

 • María Adelaida Puerta -Catalina Santana
 • Patricia Ercole - Hilda
 • Sandra Beltrán -Yesica
 • Nicolas Rincón - Albeiro
 • Andrés Toro - Byron
 • Marlon Moreno - Aurelio Jaramillo "El Titi"
 • Jenny Osorio -Ximena
 • Marilyn Pati?o - Paola
 • Margarita Rosa Arias - Vanessa
 • Fabio Restrepo - Marcial
 • Ernesto Benjumea - Octavio
 • Cristóbal Errázuriz - Cardona
 • Juan Pablo Franco - Mauricio
 • Ramses Ramos - Pelambre
 • Luces Velásquez - Margot

 

 

 

 

Van egy másik ilyen Csajok, Szilikon.....féle:

Szerintem ebben a sorozatban Catalina nagyon szép!

 

  Cata     Duque(Titi)    Yésica                      

 Ebban a drogbáró nem került börtönbe, csak pár órára kapták el, vagyis tudták bent tartani előzetesben. Catalina akkor ment el otthonról, mikor a bátyját megölték, és azt hitte, hogy a drogbáró adta ki a pancsot, hogy megöljék, mert ő sokat tudott, mivel a spanyol verzióban Catalina családja jól ismerte gyerekkóra óta a drogbárót, így a családdal, pontosabban Cata bátyjával barátságban voltak, a báró segítette a srácot, aki egy autószerelő műhelyben dolgozott. Aki viszont később összejátszott a rendőrséggel, abban, hogy hol lehet elfogni a bárót. az ottani nyomozó pl. szintén egy főszereplő volt egész sorozaton át. Szóval a drogbáró emberei magánakcióba fogtak és kifigyelték, amint a fiú többször is meglátogatja a rendőrséget. Egy ilyen után kinyírták az utcán a drogbáró tudta nélkül a srácot. Ezután Cata anyja látni sem akarta őt, kitagadta otthonról, mert ő többször megkérte ne találkozzon többet a drogbáróval. Ezután költözött el otthonról, Jessivel. A báróval pedig szakított, mert nem tudta neki megbocsátani, hogy megölte a testvérét, hisz ő is elhitte, hogy ő ölette meg. Jessi szervezgetni kezdte a milliomosoknak továbbra is lányokat a partykra... ebben a verzióban Cata egyáltalán nem állt be a prosti lányok közé korábban, őt erre nem tudta rávenni Jessi egyszer sem, neki a drogbáró volt az első szerelme, meg akivel először volt. Szóval egy ilyen party alkalmával egy milliomos ember kiszemelte magának Cata-t, és megpróbálta meggyőzni arról Jessicán keresztül, hogy menjen vele, és legyen az övé. Cata mivel dühös volt és elkeseredett elfogadta a milliomos ajánlatát, és később hozzá is ment feleségül. Röviden: a végén persze újra összejöttek. De úgy alakult, hogy Cata-nak meg kellett ölnie a férjét (aki szintén komoly üzletekben volt benne és összetűzésben állt a drogbáróval) mert le akarta lőni egy dulakodás alkalmával a drogbárót. Na mindegy, szóval újra összejönnek, aztán anyjával is kibékül, megszületik bátyja gyereke is, mert mielőtt meghalt a srác a barátnője terhes lett. És most még itt tartanaka szálak, hogy bújkálnaka rendőrség elől, meg a drogbáró korábbi emberei is ellene fordultak. Ne hari, ha sokat írtam a "drogbáró" szót, de nem írhatok TITi-t mert ebben a sorozatban Duque a neve a drogbárónak. :))  

Bocsi ha egy kicsit hosszú voltam :)

="allowscriptaccess" value="always">

 

 

A Sin  Tetas No Hay Paraiso Újságokban:

 

 

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
Mi kéne mlg az oldira?
Több kép
Több interjú
Több érdekesség
Jó úgy ahogy van