Ördögi Kör-MÁS SABE EL DIABLO

 

Főszerepben:
JENCARLOS CANELA,

 GABY ESPINO

és MIGUEL VARÓNI

A sorozat első főcímdalát, a MÁS SABE EL DIABLO (feat WAHERO), a második főcímdalát (a 100. résztől), az AMOR QUÉDATE, illetve az egy szerenádként előadott ESTÉS DONDE ESTÉS c. dalokat JENCARLOS CANELA énekli.
******************************************************

Ez a telenovella 2009-ben játszódik New Yorkban: Manhattanben és Queensben. A TELEMUNDO minden idők legjobb alkotása: pörög, eseménydús, élethű jelenetek, NAGYON TEHETSÉGES SZÍNÉSZGÁRDA
******************************************************

A történet ESPERANZA SALVADOR és MARTIN ACERO (el HIERRO) románcával kezdődik az Acero-házban, ahol Esperanza cselédként dolgozik a keresztanyjával együtt. Rajta kívül senkije sincs a világon. Fiatal, szép és ártatlan, Martinnak sem okoz gondot, hogy becsapja őt azzal, hogy szereti. A lány teherbe esik, de Martin anyja kötelezi rá, hogy vetesse el a gyereket. Elviszi az orvoshoz, és kifizeti az abortuszt. A lány megszökik a kórházból, s miután megtudja, hogy Martin New Yorkba ment tanulni, minden vágya az Egyesült Államokba utazni hozzá. Martinéknál megismerkedik egy vendéggel, aki a ház úrnőjének a barátnője, és Miamiban lakik. A nő elcsábítja magához, fizeti az utazást, Esperanza kapva kap az alkalmon. Miután kiderül a terhessége, a nő elveszi az útlevelét, és megtagadja a bérét is tőle. Esperanza magához vesz némi pénzt, visszaszerzi az útlevelét, és irány New York, hogy rátaláljon a szerelmére, Martinra?
Manhattanba érve az utcán kirabolják, és egy fillér, illetve iratok nélkül marad. Szülési fájdalmak törnek rá, és egy metróállomáson, Sandro Beltrán segítségével megszüli kisfiát, akit ÁNGEL-nek (Angyal) nevez el.
***************************

Gyorsan repül az idő, már el is telt 23 esztendő, és egy börtönben találkozunk ÁNGEL SALVADOR-ral, aki DIABLO néven híresült el. Rablásért ítélték el, már letöltött másfél évet, amikor közlik vele, hogy a kirendelt ügyvédje várja őt, aki nem más, mint MANUELA DÁVILA?

Summa-summárum, Manuela kihozza a börtönből, mert hisz benne, hogy Ángel mindent megbánt, s ahogy ígérte neki, új, becsületes életet kezd. Ángel kicsi gyermek kora óta tehetségesen rajzol és fest. Néhány grafikájával megajándékozza Manuela-t, aki rábeszéli, hogy fejlessze ezt a tudását. Ángelt különös érzések kerítik hatalmába, benne még soha senki sem hitt, és most Manuela-nak köszönhetően elhatározza, hogy megváltozik.

Ezzel az érzéssel tér haza édesanyjához, aki LEÓN BELTRÁN rablóbanda-főnök, El HIERRO embere bárjában mosogatóként dolgozik? Anya és fia különleges szeretetteljes kapcsolatban vannak, és amikor kiderül, hogy a börtönben töltött idő alatt édesanyja megbetegedett, műtétre, és gyógyszerre volt szüksége, amit León finanszírozott, ráadásul a lakást is tőle bérlik. León megérteti Ángel-lel, ő semmiféle új életet nem kezdhet, mert 60 ezer dollárral tartozik neki, amit rablásokból apránként fizethet meg neki?

Így történik, hogy még a szabadulása napjának estéjén megszervez egy nagy ékszerrablást a Hierro-nak? Az ékszerek egy bemutatóteremben vannak, Manuela édesanyja szervezte jótékonysági estélyen.

Ángel hihetetlen szervezőképességgel rendelkezik, nélküle nincs sikeres rablás a bandában. Felszolgálóként belülről, mikrofonon irányítja a kint várakozó bandatagokat? amikor hirtelen meglátja Manuela-t?

Cachorro, León Beltrán fia hihetetlenül féltékeny rá, s mivel Ángel kizárja ebből a fordulóból, hát felhívja a rendőrséget, és figyelmezteti őket, hogy rablás van folyamatban az estélyen... ennek köszönhetően belép a terembe 2 nyomozó: Jimmy és Mike ellenőrizni, hogy minden rendben van-e. A rablás sikeresen végződik, de az egyik bandatag: Gregorio lelő egy rendőrt, aki történetesen Jimmy Cardona édesapja?

A rablást követően Manuela felajánl egy futár-állást a saját irodájában Ángel számára, aki elfogadja, és lassan egymásba szeretnek. Egy hétvégén elmennek Los Hampton-ba, a Dávila család villájába, és összefutnak Virginia-val és Jimmyvel. Jimmy és Ángel között különös barátság szövődik.

Manuela szakít Martin-nal, aki rettenetesen dühös lesz, mert 23 éve vár már a Dávila vagyon megszerzésére, amihez Manuela-val kötendő házasságán keresztül vezet az út. Utasítást ad a riválisa felfedésére.

Esperanza időközben megtalálja Martin-t, és megzsarolja 37 ezer dollárra, merthogy ennyivel tartoznak még Leónnal. A pénzt Graciela, Martin anyja adja át, de magánnyomozóval követteti Ángel anyukáját, és megtudja, hogy Ángel Salvador az unokája.

Ángel hihetetlenül boldog, amikor az anyja átadja a pénzt, és rohan vele Leónhoz, hogy lemondja a rablást. Martin megtudja León-tól, hogy Esperanza fia Ángel Salvador, a Diablo, de Graciela is éppen abban a pillanatban löki elé Ángel képeit. Martin ledöbben, de észhez térve kész is a terve: meggyűlöltetni Manuela-val Ángel-t egy életre, elhitetni vele, hogy kizárólag a vagyona megszerzéséért volt vele. Elrabolja Esperanza-t, és Ángelt is odacipelteti, és közli vele az ultimátumot: rabolja ki a Dávila-család villájának a széfjét, és küldjön az iratokról egy fotót mobilon, hogy valóban végrehajtotta, akkor elengedi az anyját. Elmondja, hogy őt Manuela egyáltalán nem, érdekli, csak a hatalom, amihez a vagyona által hozzájut. Megígéri, hogy utána szabadok lehetnek, élhetnek boldogan.

Ángel kinyitja a széfet, elküldi a fotót az arcképével és az iratokkal együtt, de egyben rá is jön, hogy becsapták. A Hierro által lefizetett 2 korrupt rendőr: Romero és Uribe értesítik Jimmyt, és hárman kezdik üldözni a menekülő fiút. Amikor Ángel közölni akarja Jimmyvel, hogy a két rendőr a háta mögött más, mint akiknek hiszi őket, Romero lelövi őt, és bezuhan a vízbe. Mindenki halottnak hiszi?

A két Dávila lány: Manuela és Virginia, illetve a két hősszerelmes, Ángel és Jimmy sorsa ettől a pillanattól kezdve gyökeresen megváltozik egy életre. Rengeteg akadályt kell leküzdeniük, amíg végre leszámolhatnak a nagy ellenséggel, Hierro-val.

 

Rosario Tijeras  María Fernanda Yepez új sorija.

Képek:

 

Új sorozat fog indulni a Cool Tv. A  bosszú Álarca vagyis El Rostro de Analia .

2009 augusztus 20-tól minden hétköznap  17.45-kor a Cool-on:)

Lesz benne egy ismerős is Gabriel Porras  alias Fernando Rey.

Az új sorozat tartalma és képek:A fiatal és gyönyörű Mariana Montiel (Elizabeth Gutierrez) az ANGEL´S légitársaság tulajdonosa, amelyet még az apja alapított. Az üzleti életben nagyon sikeres, ám ezt a magánéletéről nem lehet elmondani, a házassága ugyanis romokban hever. Férje, Daniel (Martin Karpan) még mindíg a nagy ő, annak ellenére, hogy csak a születendő lányuk Adriana (Daniela Nieves) miatt házasodtak össze.
A házassága az elején még boldog volt, Mariana segített Danielnek felkapaszkodni a társadalmi ranglétrán és a bizalmát szerelmébe fektette. Csakhogy Daniel a nők elcsábítására használta ezt. Sara (Maritza Rodriguez) , Mariana unokahúga ki is használta a helyzetet? Mindenáron be akarta bizonyítani unokanővérének,megszerezheti mindenét, ez a vágy megszállotsággá válik, már nem csak Danielt, de a céget is meg akarja szerezni? Ehez Ricky Montana (Gabriel Porras) segítségét kéri, aki Sara segítségével a légitársaságat használja drogügyleteihez és pénzmosáshoz. Azonban Marianaaz útjukban áll, ezért a két bűnöző úgy dönt, hogy meggyilkolják. Felbérelnek egy bérgyilkosnőt, Analiát, aki azomban nem akarja meggyilkolni a lányt, csak Rickyn akar bosszút állni szerelme halálért.
Mariana éppen a házassági évfordulóját akarja ünnepelni Daniellel, amikor végre leleplezi hűtlenségét, és még csak nem is sejti mi vár rá a továbbiakban. Analia csak látszólag akarja meggyilkolni Marianát, ám egy baleset következtében maga Analia hal meg.
Mindenki azt hiszi hogy a balesetben Mariana hal meg, de tévednek. A nőt a baleset után egy orvos, Armando Rivero (Daniel Lugo) találja meg, aki egy helyszínen talált fénykép szerint próbálja rendbehozni a sérült arcát. A probléma csak az, a fénykép nem Marianáé volt hanem Analiáé. Így az orvos egy új esélyt ad Marianának, új életet kezdhet egy új arcal és egy ismeretlen nő irataival.
Mariana azomban nem emlékszik semmire, úgy dönt utazgatni fog, csakhogy az életébe újra belép férje Daniel és a lánya, és újból beleszeret. A saját házába kerül mint a saját lánya nevelőnője, csakhogy az élete már nem egyszerű, ugyanis Analia bűnöző múltját nem olyan könnyű elrejteni?

165részes lesz.

Akkor a képek:

Főszereplő

GabrielPorras-ElRostrodeAnala.jpg Gabriel Porras - El Rostro de Analía image by mycollywood

 

 

 

 

 

 

Alejandra Pinzón , új sorozatban (fog) szerepel.Sajnos nem tudom a sorozat címét , de találtam pár képet:

 

 

 

 _________________________________________________________________

 

Carmen új sorija a Ninos Ricos Pobres Padres.

Kezdés:2009.július 7. a Telemundo-n.

Kb. 130részből áll a sorozat.

 egy rész 42 perces  (mint a csajok, szilikon is)

Carmen a 17éves Alejandra Garcia-t játsza.Aki nagyon szép , de elég szegény családból jött.Az iskola ahova járni szeretne az meg egy nagyon jó hírű és gazdag suli.Egy David nevű srác szerelmes lesz Alejandrába és ezzel lesznek nagy drámák, mert David egy gazdag családbol jött  és a szülei nem örülnek , hogy egy szegény lányt választott.

A sorozatban számunkra ismerős lehet :Carmen Villalobos ,Aylín Mújica és SSNPH-ből David , aki Jenny barátja volt.

Képek:


 

Szereplők:

 

 

 

  • Carmen Villalobos .... Alejandra Garcia
  • Aldemar Correa .... David Robledo
  • Juan Caicedo .... Esteban Sanmiguel
  • Margarita Mu?oz .... Isabella Domínguez
  • Carlos Buelvas .... Santiago de la Torre
  • Monica Pardo .... Anaís Obregón
  • Fabiola Campomanes .... Lucía Ríos
  • Aylín Mujica .... Verónica Ríos
  • Juan Pablo Shuk .... Roberto de la Torre

 

 

 

_________________________________________________________________________________

Maria Fernanda Yepez is uj szerepet kapott egy sorozatban a Telemundon.Amiben az éltbeni párjával fog szerepelni aki nem más , mint Arap Bethke.

 

 

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
Mi kéne mlg az oldira?
Több kép
Több interjú
Több érdekesség
Jó úgy ahogy van